فهرست مطالب
توسعه کسبوکار در سطح بینالمللی با تاسیس دفتر مجازی در ترکیه
تمام افرادی که صاحب کسبوکار هستند و قصد فعالیت در سطح بینالمللی را دارند، باید برای توسعه کسبوکار خود یک دفتر بینالمللی داشته باشند. بسیاری از ایرانیانی که صاحب کسبوکار هستند کشور ترکیه را برای راهاندازی دفتر مجازی خود انتخاب میکنند. یکی از دلایل انتخاب ترکیه برای تاسیس دفتر بینالمللی، نزدیک بودن این کشور به ایران است؛ همچنین راهاندازی دفتر مجازی در ترکیه هزینه بسیار پایینی دارد. از سوی دیگر صاحبان کسبوکارها برای این کار نیازی به حضور در ترکیه ندارند و میتوانند همه کارها را بهصورت آنلاین مدیریت کنند. در این مطلب با ما همراه باشید تا به بررسی شرایط تاسیس دفتر مجازی در ترکیه بپردازیم و در صورت نیاز به خرید ملک در قبرس شمالی میتوانید به بخش مربوط به آن مراجعه کنید.
ثبت شرکت مجازی در ترکیه چه مزایایی دارد؟
آگاهی از مزایای تاسیس دفتر مجازی در ترکیه به افرادی که صاحب کسبوکار هستند کمک زیادی میکند. باید بدانید که داشتن دفتر مجازی در ترکیه هم به صرفهجویی در هزینهها کمک میکند و هم باعث میشود که زمان شما به هدر نرود. در واقع زمانی این کار سودمند خواهد بود که دفتر مرکزی شرکت شما در ایران یا کشور دیگری قرار داشته باشد. به این ترتیب تاسیس دفتر مجازی در ترکیه باعث میشود که کسبوکار شما توسعه پیدا کند.
از جمله مزایا مهم راهاندازی دفتر مجازی در ترکیه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- هزینه تاسیس دفتر مجازی از دفتر فیزیکی بسیار پایینتر است
- با راهاندازی دفتر مجازی در ترکیه نیازی به حضور در دفتر برای اداره کردن آن نیست
- به دلیل عدم نیاز به حضور در ترکیه، میتوانید تمرکز و انرژی خود را به جای دفتر ترکیه، روی توسعه کسبوکار خود بگذارید
- با تاسیس دفتر مجازی به اتاقهای مخصوص جلسه برای برگزاری سمینار با شرکا و مشتریان دسترسی خواهید داشت
- در موارد ضروری میتوانید آدرس دفتر خود در ترکیه را به مشتریان، شرکا و نهادهای دولتی و غیر دولتی بدهید
شرایط راهاندازی دفتر مجازی در کشور ترکیه
ترکیه به غیر از ایرانیان، میزبان صاحبان کسبوکار در کشورهای دیگر نیز بوده است. افراد بسیار زیادی از سراسر دنیا برای گسترش فعالیت بینالمللی خود در کشور ترکیه دفتر مجازی تاسیس کردهاند. در حال حاضر هزاران دفتر مجازی متعلق به کسبوکارهای مختلف در سراسر دنیا وجود دارد. بیشتر این دفترهای مجازی تعداد پرسنل زیادی ندارند و در واقع بیشتر برای دریافت یک آدرس ثبت شده و قانونی تاسیس شدهاند. به طور کلی دفتر مجازی روشی عالی برای پیشبرد کسبوکارهای آنلاین است. چرا که تمام کارکنان آن میتوانند به صورت دورکار و غیر حضوری امور محول شده را انجام دهند.
با تاسیس دفتر مجازی در ترکیه، افرادی که صاحب کسبوکار هستند یک آدرس مخصوص دریافت میکنند. به این ترتیب میتوانند برای همکاری با سایر شرکتها و انجام امور در بانکها و نهادهای خصوصی و دولتی، این آدرس را ارائه دهند. به طور کلی برای راهاندازی دفتر مجازی در ترکیه باید به این کشور سفر کنید و به صورت حضوری امور ثبت شرکت را انجام دهید.
مراحل تاسیس دفتر مجازی شرکت در کشور ترکیه
تاسیس دفتر مجازی در ترکیه دشوار نیست و پیچیدگی خاصی ندارد؛ به عبارتی میتوان گفت که فرایند ثبت شرکت مجازی با معمولی تقریبا یکسان است. در اولین قدم برای ثبت شرکت مجازی در کشور ترکیه باید انواع شرکتهای قابل ثبت در این کشور را بشناسید. سپس نوع شرکت مورد نظر خود را برای راهاندازی در ترکیه مشخص کنید. باید بدانید تنها شرکتهای قابل ثبت در ترکیه، شرکتهای خصوصی، سهامی و شرکتهای با مسئولیت محدود هستند.
بیشتر افرادی که برای اولینبار میخواهند دفتر مجازی در ترکیه تاسیس کنند، معمولا نوع خصوصی را برای شرکت خود انتخاب میکنند. برخی از افراد قصد ثبت شرکت با سرمایه بالا را به صورت شراکتی با افراد دیگر دارند. بهتر است این افراد شرکت خود را به صورت سهامی یا با مسئولیت محدود تاسیس کنند. پس از انتخاب نوع شرکت باید برای ثبت دفتر خود به اتاق بازرگانی ترکیه مراجعه کنید. سپس باید به اداره مالیات مراجعه کرده و آدرس دفتر مجازی خود را ارائه دهید.
باید بدانید که در کشور ترکیه دفاتر مجازی بسیار زیادی موجود است؛ بنابراین شما میتوانید از آدرس یکی از این دفاتر برای دفتر مجازی خود استفاده کنید. باید اشاره کرد که برای استفاده از این آدرسها باید به صورت ماهانه اجاره بپردازید. پس از انجام این کار باید اطلاعات مربوط به مدیران و کارکنان شرکت را به همراه تمام اسناد و مدارک آن ارائه دهید.
لازم است که حتما یک مشاور مالی بهمنظور تنظیم اجارهنامه شرکت مجازی خود استخدام کنید. باید بدانید که اداره مالیات ترکیه، کد مالیاتی دفتر مجازی شما را به مشاور مالی تحویل میدهد. در نهایت تعدادی بازرس از اداره مالیات از دفتر کار مجازی شما بازدید کرده و تاییدیه آدرس شرکت را صادر میکنند. پس از دریافت تاییدیه، دفتر کار مجازی شما آماده بهرهبرداری خواهد بود.
هزینههای تاسیس دفتر مجازی در ترکیه
شما با تاسیس دفتر مجازی در ترکیه میتوانید نامهها، فکسها و مرسولات پستی را ارسال و دریافت کنید. از سوی دیگر میتوانید به تماسهای مشتریان خود پاسخ دهید. باید بدانید که راهاندازی دفتر کار به صورت فیزیکی، به غیر از هزینههای مالیات و اجاره دفتر، باید چندین هزینه دیگر مانند برق، گاز و موارد دیگر را نیز بپردازید. همچنین برای خرید وسایل داخل دفتر و دکوراسیون آن هزینه کنید. اما با راهاندازی دفتر مجازی دیگر نیازی به این هزینههای نخواهد بود و تنها باید هزینه مالیات و اجاره دفتر پرداخت شوند. برای انجام فرایند ثبت دفتر مجازی در ترکیه هزینهای وجود ندارد؛ اما برای اجاره دفتر در ترکیه باید ماهانه حدودا بین 300 تا 400 لیر بپردازید.
تاسیس دفتر مجازی در ترکیه عامل توسعه کسبوکار شما است
با تاسیس دفتر مجازی در ترکیه میتوانید کسبوکار خود را در مقیاس بسیار بزرگتری در سطح بینالمللی توسعه دهید. برای اینکه بتوانید پلتفرمهای شرکتهای ارائهدهنده دفاتر مجازی در ترکیه را پیدا کرده و اجاره کنید، باید به یک مشاور املاک معتبر مراجعه کنید. پرشیا هومز یکی از برترین شرکتها در زمینه خریدوفروش و اجاره املاک در کشور ترکیه است. شما میتوانید با کمک کارشناسان مجرب ما بهترین دفتر مجازی را در کشور ترکیه برای راهاندازی شعبه شرکت خود اجاره کنید.