فهرست مطالب
- 1 مهاجرت به ترکیه و انتقال حیوانات خانگی
- 2 توصیه اول برای نگهداری حیوانات خانگی
- 3 مدارک مورد نظر جهت بردن حیوان خانگی به ترکیه
- 4 بردن حیوان خانگی به ترکیه بدون همراه
- 5 نکاتی که در انتقال و بردن حیوان خانگی به ترکیه باید رعایت کنید:
- 6 بردن حیوان خانگی به ترکیه با اتوبوس
- 7 پریشا هومز نامی آشنا برای دریافت اقامت ترکیه
مهاجرت به ترکیه و انتقال حیوانات خانگی
حیوانات خانگی به خصوص گربه و سگ به یکی از اعضای دوستداشتنی خانوادههای ایرانی تبدیل شده است. طبیعتا اگر شما قصد مهاجرت به یک کشور دیگری دارید باید از تمامی مراحل و پروسه انتقال دلبندتان آگاهی لازم را داشته باشید. در این مطلب به طور ویژه به بردن حیوان خانگی به ترکیه مخصوص خانوادههایی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند صحبت کردهایم. اگر شما نیز از آن دست خانوادههایی هستید که سگ، گربه و هر حیوان خانگی دارید و برای ادامه زندگی کشور ترکیه را انتخاب کردهاید حتما این مطلب از سایت پرشیا هومز را با دقت کامل مطالعه کنید.
لطفا توجه داشته باشید که این مطلب فقط اطلاع رسانی می باشد و کار انتقال حیوانات خانگی به ترکیه جزو خدمات شرکت پرشیاهومز نمی باشد.
توصیه اول برای نگهداری حیوانات خانگی
توصیه میشود اگر برای مدت کوتاهی قصد سفر به ترکیه و هر کشور دیگری دارید، حیوان خانگیتان را نزد فرد مطمئنی بسپارید و یا آن را به پانسیونهای مراکز نگهداری حیوانات خانگی بسپارید. حیوانات خانگی رابطه خوبی با سفر و هواپیما به هیچ وجه ندارند و ممکن است در خلق و خوی آنها تاثیر بسیار منفی بگذارد.
اما اگر سفر ترکیه شما طولانی و یا همیشگی است چارهای جز بردن حیوان خانگی به ترکیه نخواهید داشت. پیچیدگی پروسه انتقال حیوان خانگی به کشور مقصد کم از مهاجرت ندارد اما با توضیحاتی که ما در اختیار شما قرار خواهیم داد میتوانید یک سفر بسیار شیرین به ترکیه را در کنار حیوان خانگی خود تجربه کنید.
مدارک مورد نظر جهت بردن حیوان خانگی به ترکیه
به طورکلی شما برای انتقال و بردن حیوان خانگی خود به ترکیه به شش مدرک احتیاج دارید که هر یک را به طور مفصل شرح خواهیم داد:
شناسنامه
حیوان خانگی شما بایستی دارای شناسنامه باشد تا پروسه خروج او از کشور به راحتی امکانپذیر شود. توجه داشته باشید که اگر حیوان خانگیتان دارای شناسنامه ایرانی باشد، مشمول هزینه گمرک نخواهد شد، اما برای صدور شناسنامههای خارجی باید مبلغی را بعنوان هزینه گمرک پرداخت کنید.
شناسنامه حیوان خانگی را از کجا تهیه کنیم؟
در ایران برای گرفتن شناسنامه حیوان باید از طریق کلینیکهای دامپزشکی اقدام کرد. به این منظور حیوان شما توسط دکتر دامپزشک معاینه خواهد شد و وضعیت جسمانی او مورد بررسی خواهد گرفت. همچنین برای دریافت شناسنامه مشخصات شما به عنوان صاحب حیوان نیاز است. برای سگها صدور شناسنامه پس از دریافت اولین واکسن و درمانهای انگلی مانند قرص انگل توسط پزشک امکان پذیر خواهد شد.
گواهی سلامت
برای انتقال و بردن حیوان خانگی به ترکیه بایستی حیوان را واکسینه کنید و حداقل 14 روز از آخرین دریافت آمپول گذشته باشد. در صورتی که زودتر از دو هفته اقدام به مهاجرت کنید، حیوان خانگی شما در فرودگاه ترکیه قرنطینه خواهد شد تا تکلیف سلامتی او روشن شود. برای صدور این گواهی میتوانید از مراکز و کلینیکهای دامپزشکی مجوزدار اقدام کنید و پس از اخذ آن به اداره دامپزشکی رفته تا نامه خروج از کشور برای حیوان دلبندتان صادر شود.
میکروچیپ
ریزتراشه بسیار کوچکی به اسم میکروچیپ به اندازه یک دانه برنج زیر پوست حیوان تزریق میشود که شامل یک کد 15 رقمی شامل مشخصات حیوان و صاحب حیوان است. داشتن میکروچیپ برای بردن حیوان خانگی به ترکیه الزامی است.
کارآیی و قیمت میکروچیپها
در نگاه اول ممکن است احساس کنید که با تزریق میکروچیپ به بدن حیوان خانگیتان به او آسیب میرسانید. اما هرگز این چنین نیست؛ دور میکروچیپها لایه نازکی از شیشه قراردارد که هرگز به بافت و اندام حیوان آسیبی نخواهد رساند.
هیچ میدان مغناطیسی و باطری در میکروچیپها استفاده نشده است و تا آخر عمر با حیوان خواهد بود. با یک عمل ساده و بیهوشی توسط دامپزشک این تراشه به حیوان شما تزریق خواهد شد. بهتر است هنگامی که برای عقیمسازی حیوان خود به دامپزشکی مراجعه میکنید توصیه میشود همان موقع میکروچیپ را هم تزریق کنید.
تزریق میکروچیپ برای سگ و گربه برای بردن حیوان خانگی به ترکیه در کلینیکهای مجهز امکان پذیر است که هزینه آن کمتر از سیصد هزار تومان خواهد بود.
باکس؛ جعبه حمل و نقل
برای انتقال حیوان خانگی به بخش داخلی هواپیما احتیاج به سافت باکس است و برای بردن حیوان به بخش بار به هارد باکس نیاز دارید. اکثر حیوانات زیر هشت کیلوگرم را میتوانید با خودتان به داخل کابین هواپیما در کنار خود ببرید اما باکس حیوان باید استانداردهای پرواز را داشته باشد.
شما میتوانید با تماس به شرکت هواپیمایی خود از مشخصات کامل باکس جهت بردن حیوان خانگی به ترکیه باخبر شوید. گاهی با توجه به غیراستاندارد بودن ابعاد باکس ممکن است حتی از انتقال حیوان به داخل هواپیما جلوگیری شود. از ویژگیهای مهم باکس میتوان به چند مورد زیر اشاره کرد:
- باکس باید به اندازه ایستادن حیوان فضا داشته باشد
- باکس استاندارد دارای استحکام مورد نیاز برای تحمل توربولانسهای احتمالی هواپیما است
- باکس باید به اندازه کافی منفذ برای تهویه هوا داشته باشد تا حیوان با کمبود اکسیژن مواجه نشود
- در باکس (قفس) باید دارای قفل محکمی باشد که به راحتی قابل باز شدن نباشد
- باکس حیوان باید فاقد چرخ باشد تا در طول مسیر جابه جا نشود
- هنگامی که حیوان در باکس است هرگز نباید به آن قلاده وصل کنید
- پوزه حیوان باید آزاد باشد
- در هر باکس میتوانید حداکثر سه حیوان شش ماهه با وزن تقریبی 4 کیلوگرم جای دهید
بردن حیوان خانگی به ترکیه بدون همراه
این سرویس مخصوص زمانی است که حیوان خانگی شما باید به تنهایی به ترکیه انتقال داده شود. در این صورت حیوان همراه با باکس مخصوص به خود در پایانههای باربری فرودگاه پذیرش میشود و در ترکیه به فردی که در بارنامه مشخص شده است تحویل داده میشود. لازم به ذکر است که حتما 24 ساعت قبل از اعزام حیوان خانگی باید با فرودگاه مبدا تماس بگیرید و آنها را در جریان شرایط جدید قرار دهید.
نکاتی که در انتقال و بردن حیوان خانگی به ترکیه باید رعایت کنید:
برای انتقال حیوان خانگی خود بایستی حداکثر دو ساعت و نیم پیش از سفر در داخل فرودگاه برای پذیرش و روادید حیوان حضور داشته باشید. از دیگر نکاتی که به هنگام بردن حیوان خانگی به ترکیه باید توجه داشت، چند مورد کلیدی را ذکر کردهایم.
- حداقل دو ماه از بدنیا آمدن بچه گربه و توله سگ بایستی گذشته باشد تا بتوانند با هواپیما انتقال داده شوند. این قانون در کشورهای دیگر بین سه تا 4 ماه میباشد.
- حداکثر تعداد سگ و یا گربهای که هر مسافر میتواند حمل کند دو قلاده است و در مورد پرندگان نباید بیشتر از ده عدد شود.
- نیازهای اولیه حیوان مانند آب و غذا را در پروازهای بالای دو ساعت حتما در نظر داشته باشید
- استفاده از غذاهای حجیم قبل از پرواز هرگز توصیه نمیشود
- تمامی شرایط بردن حیوان خانگی به ترکیه چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ معنوی بر عهده مسافر است. شرکتهای هواپیمایی هیچ مسئولیتی در قبال حیوانات خانگی و مشکلات احتمالی عهدهدار نیستند.
- تنها در شرایطی که حیوان مادر دارای سه فرزند باشد، میتوان آنها را در یک باکس قرار داد. اگر تولهها کمتر از دوازده هفته سن داشته باشند و وزنشان کمتر از دو کیلوگرم باشد، هیچ مشکلی برای بردن حیوان به ترکیه وجود ندارد.
- از آنجایی که حیوانات خانگی با گرما رابطه خوبی ندارند بهتر است در فصل تابستان از پروازهای بامدادی و یا صبح زود استفاده کنید. اگرچه فصل زمستان به مراتب برای انتقال و بردن حیوان خانگی به ترکیه مناسبتر است.
نکاتی که باید قبل از گرفتن بلیط به آنها توجه کنید
- برخی از شرکتهای هواپیمایی از پذیرش هرگونه حیوان خانگی چه در قسمت بار و چه در کابین ممانعت میکنند. بهتر است قبل از گرفتن بلیط این نکته را با ایرلاین مورد نظر هماهنگ کنید
- اگر حیوان به صورت انفرادی به ترکیه فرستاده میشود، در مقصد تنها به فردی که در فرم پذیرش نامش ذکر شده است، تحویل داده میشود. به هیچ عنوان نمیتوان تغییری در پذیرنده حیوان اعمال کرد.
- هزینه هرگونه خدمات اضافی مانند قرنطینه، دامپزشکی، اسکان موقت، تغذیه حیوان، ترخیص، بازگشت به مبدا، جریمه و غیره همگی برعهده صاحب حیوان است و ایرلاین هیچگونه مسئولیت و هزینهای را تقبل نخواهد کرد.
بردن حیوان خانگی به ترکیه با اتوبوس
متاسفانه بر اساس قوانین کشوری چه در ایران و چه در ترکیه، حمل و نقل هرگونه حیوان در داخل اتوبوس امکان پذیر نیست و تنها میتوان حیوان را در قسمت مخصوص توشه (در زیر اتوبوس) قرار داد. حیوانات خانگی مانند گربه، سگ و پرنده میتوانند در باکسهای مخصوص در قسمت توشه اتوبوس نگهداری شوند اما هرگز نمیتوان آنها را به داخل اتوبوس راه داد. هیچ یک از شرکتهای اتوبوسرانی حمل حیوانات خانگی در کنار مسافر در داخل اتوبوس را نمیپذیرند.
پریشا هومز نامی آشنا برای دریافت اقامت ترکیه
با توجه به سابقه طولانی و تجربه بسیار مفیدی که کادر مجرب ما در پرشیا هومز در امور مختلف از جمله خرید املاک، سرمایهگذاری و اخذ اقامت ترکیه را دارد، تصمیم گرفت تا مطلبی را در مورد یکی از دغدغههای اصلی ایرانیان جهت مهاجرت به کشور ترکیه ارائه دهد.
در این مطلب به طور کاملا اختصاصی به انتقال و بردن حیوان خانگی به ترکیه پرداختیم و شما را با شرایط آن آشنا نمودیم. اگر قصد خرید ملک در استانبول و اخذ شهروندی ترکیه را دارید، پرشیا هومز از بهترین گزینههای پیش روی شما میباشد.